Salam! Elanlarımı idarə etməkdə və dəstəkləməkdə mənə kömək etmək üçün xüsusi Airbnb hesab meneceri tələb etməyin qaydasını mənə bildirə bilərsiniz?
Elanınızı optimallaşdırma
Fotolar, təsvirlər, imkanlar, texniki xidmət və ev qaydaları da daxil olmaqla elanınızı və məkanınızı qurmaq ilə bağlı məsləhət alın.
Söhbətlər
Seçilmiş
Mən Qananın Akkra şəhərindən olan Tobiyəm.
Mən mütləq elanımı təkmilləşdirmək və təcrübəli ev sahiblərindən daha çox anlayış əldə etmək istəyirəm.
Hazırda ən çox narahat olduğum məsələ bronları maksimuma çatdırmaq və elanımın fərqlənməsini təmin etməklə yanaşı, qonaqların qüsursuz təcrübə yaşamasına zəmanət verməkdir.
Elanımı təkmilləşdirmək üçün nə edə biləcəyimi çəkinmədən mənə deyə bilərsiniz.
Elanın linki: airbnb.com/h/edencourt
Salam. Bir neçə ildir ki, ev sahibiyəm və adətən Tusonda hava soyuduqda mənim üçün yoğun mövsüm olur, lakin bu mövsüm çox pis başladı və HEÇ BİR bron almıram. Ona görə də elanımı paylaşmağı və icmadan rəy/fikirlər istəməyi düşündüm.
Əmlakın linki burada...
airbnb.com/h/tucson-adobe
Təşəkkürlər
Derril
Salam, İcma!
Bu, həqiqətən də çətindir. Bu məsələ ilə bağlı Super Ev Sahibi dəstəyi ilə əlaqə saxlamağa davam edirəm.
Elanımın yerləşdiyi şəhəri axtararkən mənzil onun altında görünür, qonşu şəhər isə göstərilir.
Mənim mənzilimin 2027-ci ilə qədər turizm lisenziyası var, lakin veb-sayt mənə mənzili 10 gündən az müddətə bron etməyə icazə vermir. Nə etməliyəm?
Salam, ,
Parametrlərinizdə minimum qonaqlamalarla bağlı hər hansı bir şeyin olub-olmadığını yoxladınız? Bu məqalədə 👉️ Elanınız üçün minimum və maksimum gecə sayını necə təyin etmək izah edilir. Bu, sizə kömək edə bilər.
Bunun məsələni həll etməyinizə kömək edib-etmədiyini və ya əlavə məsləhətə ehtiyacınız olub-olmadığını bizə bildirin.
Salam. Kimsə mənə kömək edə bilər? Bir qonaq mənə 1 ulduzlu rəy yazıb. (45 rəydən ilk dəfə 5 ulduzdan aşağı rəy) Əsasən zərər iddiasına görə qisas xarakterli rəydir. Airbnb rəyi silmədi....sadəcə heç bir səbəb göstərmədən rədd etdi. Kimsə mənə bu barədə nə etməli olduğumu deyə bilər? Bu ilk 1 ulduzlu rəyin silinməsini istərdim. Təşəkkür edirəm.
, Airbnb-nin qisas xarakterli rəyin silinməsini nəzərdən keçirməsi üçün bunun qonaqdan zərərə görə ödəniş tələb edilməsinə və ya məsuliyyət daşıdığının bildirilməsinə birbaşa cavab olduğunu sübut etmək vacibdir.
Airbnb dəstək komandası faktları və hadisələrin xronologiyasını nəzərdən keçirir. Buna görə də bu addımları atmağınızı təklif edirəm:
1. Faktların xronologiyasını tərtib edin, aşağıdakıların dəqiq tarixlərini və vaxtlarını toplayın: qonağın çıxışı; AirCover/Həll Mərkəzində zərər üçün kompensasiya tələbinin açılması; 1 ulduzlu rəyin dərc edilməsi.
"Qisas xarakterli rəy" (retaliatory review) anlayışını vurğulayaraq və xronologiyanı göstərərək (onun rəyindən əvvəl edilmiş kompensasiya tələbi) apellyasiya şikayəti vermək lazımdır. Bu, a priori, qaydalara əsasən rəsmi ləğvetmə səbəbidir.
Digər tərəfdən, ikinci dəfə rədd cavabı alsan, iş daha da mürəkkəbləşir...
Mənim başıma gələn də məhz budur: Mənə kompensasiya tələbi göndərməyi məsləhət görən məhz dəstək üzrə məsləhətçi idi. Mən ona qisas xarakterli rəydən yayınmaq üçün qiymətləndirmə dövrünün sonunu gözləməyi tərcih etdiyimi bildirdiyim zaman o, mənə bu qiymətləndirmələrin silindiyinə dair əminlik verdi.
Mən dəstək xidmətinin göstərişlərinə sadəcə əməl etdiyimi sübut edən telefon yazısını yenidən dinləmələrini xahiş etməyimə baxmayaraq, bu artıq bir aydan çoxdur ki, davam edir. Mən çox qəzəblənmişəm.
Söhbətə qoşulun
Dünyanın hər yerindən olan ev sahiblərinin məsləhət istəməsi, ipucları paylaşması və biznesini inkişaf etdirməsi üçün forum – bunların hamısını bir yerdə edin.
Axşamınız xeyir,
Bu yaxınlarda Airbnb-dən bir qonaqdan 3 ulduzlu rəy aldığım üçün xəbərdarlıq aldım. Və elanımda yalan məlumatlar qeyd etmiş ola biləcəyim barədə.
Bunu dərhal aydınlaşdırmaq istəyirəm;
Mənə də 4 ulduzlu rəydə belə bir şey gəlib - "nələri yaxşılaşdıra biləcəyinə bax", halbuki 4 ulduz "çox yaxşı" deməkdir.. Bu tamamilə avtomatlaşdırılıb.
Salam, @Danielle402
.
Mən @Emilie1 ilə razıyam və bilin ki, 4 ulduzlu, yəni "çox yaxşı" rəyi olan ev sahibləri də eynilə belə avtomatik e-poçt alırlar. Bu da çox ruhdan salır!
Əgər hər hansı şübhəmiz olsaydı, Airbnb üçün qəbul edilən yeganə qiymətləndirmə 5* xal olardı. Daha aşağı hər hansı bir qiymət bu xəbərdarlığa səbəb olur.
Hər kəsə salam,
Ümid edirəm ki, burada kimsə oxşar bir şey yaşayıb və mənə məsləhət verə bilər.
Bu yaxınlarda, avqust ayında bir kottec satın aldım və mülkiyyət hüququnu əldə etdikdən qısa müddət sonra Airbnb elanımı yaratdım. Elan dərc edildikdən təxminən beş gün sonra əmlakımın dublikat elan hesab edildiyini bildirən, silinməsi gözlənilən bildiriş aldım.
Salam, @Guillaume1214
.
Narazılığınızı təsəvvür edə bilirəm! Dublikat olmadığı təsdiqlənən, yenidən daxil edilə bilən və sonra yenidən dondurulan bir elan haqqında heç vaxt eşitməmişəm!!
Vəziyyətinizlə bağlı kömək edib-edə bilməyəcəklərini və ən azından məsələnin müvafiq komanda tərəfindən yenidən nəzərdən keçirilməsini təmin edib-edə bilməyəcəklərini öyrənmək üçün bir neçə icma menecerini işarələyəcəyəm. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Ümid edirəm ki, bu məsələ tezliklə həll olunacaq, Qiyom🤞
Joell
Mən Qananın Akkra şəhərindən olan Tobiyəm.
Mən mütləq elanımı təkmilləşdirmək və təcrübəli ev sahiblərindən daha çox anlayış əldə etmək istəyirəm.
Hazırda ən çox narahat olduğum məsələ bronları maksimuma çatdırmaq və elanımın fərqlənməsini təmin etməklə yanaşı, qonaqların qüsursuz təcrübə yaşamasına zəmanət verməkdir.
Elanımı təkmilləşdirmək üçün nə edə biləcəyimi çəkinmədən mənə deyə bilərsiniz.
Tanış olduğumuza şadam.
Wi-Fi parolunuzu və ya Netflix-in skrinşotunu dərc etməmək daha yaxşı ola bilər.
Salam, Tobi
Gözəl görünür, amma səhnələşdirilmiş və süni intellektlə yaradılmış kimi görünür. Yanılıramsa, üzr istəyirəm. Bir neçə məqam var. Niyə insanlar pərdələri açıq, otaq işıqla dolu olanda və televizoru söndürüb şəkil çəkmirlər?
Ev 3 yataq otağı, 3,5 vanna otağı kimi təsvir olunur, amma qısa təsvirinizdə 2 yataq otağı, 2,5 vanna otağı yazılıb və siz özünüzü təkrarlayırsınız. Daha qısa yazın. Yarısında darıxdım və oxumaqdan imtina etdim.