Airbnb-nin ev sahibləri üçün rəsmi məkanı

Məsləhət istəyin, ipucları paylaşın və qələbələri qeyd edin – bunların hamısını bir yerdə edin.

Mövzu

1 cavab

Susan
@Susan6573•Birləşmiş Krallıq

Salam, Tobi

Gözəl görünür, amma səhnələşdirilmiş və süni intellektlə yaradılmış kimi görünür. Yanılıramsa, üzr istəyirəm. Bir neçə məqam var. Niyə insanlar pərdələri açıq, otaq işıqla dolu olanda və televizoru söndürüb şəkil çəkmirlər?

Ev 3 yataq otağı, 3,5 vanna otağı kimi təsvir olunur, amma qısa təsvirinizdə 2 yataq otağı, 2,5 vanna otağı yazılıb və siz özünüzü təkrarlayırsınız. Daha qısa yazın. Yarısında darıxdım və oxumaqdan imtina etdim.

Və ən böyük problem - emojiləri dayandırın, onlar uşaqcasınadır və oxumağı çətinləşdirir.

Mən sizin qısa təsvirinizi yenidən yazardım, təkrarları, lüks / komfort / zərif sözlərini çıxarardım və yataq otağı ilə bağlı ziddiyyəti düzəldərdim, çünki əvvəlcə 2 yataq otağı, sonra isə 3 ayrıca yataq otağı deyilir.

Akhranın Şərqi Leqon bölgəsindəki Nmai-Adjiriqanor Yolunda yerləşən müasir, tam təchiz olunmuş, 2 yataq otaqlı, 2,5 vanna otaqlı Eden Court Apartmanlarına xoş gəlmisiniz.

Bura ailələr, işgüzar səyahətçilər və Akkrada qonaqlayanlar üçün ideal olan rahat bir tətil evidir.

Mənzildə bunlar var:

• Açıq planlı, kondisionerli qonaq və yemək sahəsi
  • Əyləncə tətbiqləri olan Smart TV
  • Məişət texnikası, qab-qacaq və süfrə ləvazimatları ilə tam təchiz edilmiş müasir mətbəx
  • Pulsuz qəhvə və səhər yeməyi üçün əsas məhsullar
  • Kvin ölçülü çarpayıları, kondisioneri, smart televizorları və təmiz yataq dəstləri olan iki rahat yataq otağı
  • İki tam vanna otağı və əlavə olaraq rahat qonaq tualeti
  • Pulsuz parkinq
  • Arxa həyətdəki paltar asılma ipindən istifadə imkanı

Akkrada qonaqlamanızı daha rahat etmək üçün aşağıdakıları da təklif edirik: Hava limanından qarşılanma və şəhər üzrə fərdi turlar

Nəzərə alın ki, qonaqlamanıza elektrik enerjisi, su, qaz və generator yanacağını əhatə edən ilkin kommunal xidmətlər üzrə limit daxildir; əlavə ödəniş tələb oluna bilər. Həmçinin elektrik enerjisinin kəsilməsi halı üçün ehtiyat generatoru da var. Bron etməzdən əvvəl kommunal xidmətlər və ya generatorun istifadəsi ilə bağlı suallarınız varsa, bizimlə əlaqə saxlayın.

Ümid edirəm ki, bu faydalıdır.

Uğurlar və ən xoş arzularla

Süzan 🙂

1 cavab2 gün əvvəl
Reaksiya seçin
Toby
@EdenStayz•Birləşmiş Krallıq

Təşəkkürlər, Syuzan. Elan təsvirlərini ortaq ev sahibimə həvalə etmişdim və bu qədəri ilə kifayətlənmişdim. Bütün bu əlavə ifadələri və ziddiyyətləri görməmişdim. Cavabınız faydalı oldu.

2 gün əvvəl
Reaksiya seçin
Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Salam! Elanlarımı idarə etməkdə və dəstəkləməkdə mənə kömək etmək üçün xüsusi Airbnb hesab meneceri tələb etməyin qaydasını mənə bildirə bilərsiniz?

Mark
@Mark6458•Montclair, Nyu-Cersi

Salam, İcma!

Bu, həqiqətən də çətindir. Bu məsələ ilə bağlı Super Ev Sahibi dəstəyi ilə əlaqə saxlamağa davam edirəm.

Elanımın yerləşdiyi şəhəri axtararkən mənzil onun altında görünür, qonşu şəhər isə göstərilir.

Qonşu şəhər insanların getmək istədiyi bir yer deyil.

Bunu necə yüksək səviyyəyə çatdıra və həll edə bilərəm?

Təşəkkürlər!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, İspaniya

Mənim mənzilimin 2027-ci ilə qədər turizm lisenziyası var, lakin veb-sayt mənə mənzili 10 gündən az müddətə bron etməyə icazə vermir. Nə etməliyəm?

Frankie
@Frankie144•Los-Anceles, Kaliforniya

Salam. Kimsə mənə kömək edə bilər? Bir qonaq mənə 1 ulduzlu rəy yazıb. (45 rəydən ilk dəfə 5 ulduzdan aşağı rəy) Əsasən zərər iddiasına görə qisas xarakterli rəydir. Airbnb rəyi silmədi....sadəcə heç bir səbəb göstərmədən rədd etdi. Kimsə mənə bu barədə nə etməli olduğumu deyə bilər? Bu ilk 1 ulduzlu rəyin silinməsini istərdim. Təşəkkür edirəm.

Daniëlle
@Danielle402•Niderland

Axşamınız xeyir,

Bu yaxınlarda Airbnb-dən bir qonaqdan 3 ulduzlu rəy aldığım üçün xəbərdarlıq aldım. Və elanımda yalan məlumatlar qeyd etmiş ola biləcəyim barədə.

Bunu dərhal aydınlaşdırmaq istəyirəm;

Mən elanımı bir daha nəzərdən keçirdim, lakin xanım Vendelinin ikimərtəbəli çarpayının çox dar olması barədə yazdığı şey də doğrudur, çünki bu, kiçik bir evdir və təsvirdə ikimərtəbəli çarpayının ölçülərinin 70 sm X 200 sm olduğu aydın şəkildə göstərilib. Odur ki, xanım bunu bilə bilərdi.

O, əldə etdiyi şey üçün bunun çox bahalı olduğunu bildirir. Bu, onun fikridir, lakin mən digər kiçik evlərin qiymət aralığındayam və mükəmməl vəziyyətdə olan bir evi təklif edirəm və evimin səliqəli və təmiz olması ilə bağlı təriflər alıram.

Düşünürəm ki, xanım elanımda göstərilən vaxtdan əvvəl kottecə daxil ola bilmədiyi üçün bir qədər inciyib. Mən ona bu imkanı vermişdim, lakin o, bunun üçün əlavə pul ödəmək istəmədi. O, sadəcə olaraq, istəyinə nail ola bilməsi üçün təmizlikçinin planını dəyişdirməli olduğumu düşünmədi.

Həmçinin qeyd etmək istərdim ki, bu kirayəçi buranı yetkinlik yaşına çatmış övladları üçün bron edib və özünün də parkda 3 yer irəlidə bir kotteci var. Biz praktiki olaraq qonşuyuq.

Ona görə də onun 3 ulduz verməsinə çox təəssüflənirəm, lakin bu, onun fikridir.

Mənim elanımda heç bir yalan məlumat olmadığı halda Airbnb-nin məni danlamasını haqsızlıq hesab edirəm. Orada qeyd olunan hər şey mövcuddur. Və kottec mükəmməl vəziyyətdədir!

Buna görə də sizi rəy yazmış digər qonaqlarıma istinad etmək istərdim.

Mən Airbnb-dən buna cavab olaraq bir reaksiya görmək istərdim.

Mən məmnuniyyətlə sizin vasitənizlə icarəyə verirəm və ümid edirəm ki, bu, tez-tez baş verəcək.

Yardımınız üçün əvvəlcədən çox sağ olun.

Hörmətlə

Daniell Sterke

Bosplekkie