Əla qonaqpərvərlik göstərmə

Mesajlaşma, qonaq təcrübəsi və rəylər daxil olmaqla müstəsna qonaqpərvərlik üçün ən yaxşı təcrübələri paylaşın.

Forum etiketləri

Söhbətlər

Ben-Nasser
@Bennasser•Fransa

Hamınıza salam 👋

Məncə, bu gün təmiz, yaxşı yerdə yerləşən və elana uyğun olan bir yaşayış yeri... demək olar ki, gözlənilən minimuma çevrilib.

Həqiqətən fərq yaradan şeyin getdikcə daha çox başqa sahələrdə olduğu görünür:

Ünsiyyət, proqnozlaşdırma, operativlik, səyahətçiyə göstərilən diqqət və gözlənilməz halların idarə edilməsi üsulu.

Reaksiya seçin
Tuija
@Tuija2•Finlandiya

ii

Reaksiya seçin
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio-de-Janeyro, Braziliya

Braziliyada erkən giriş və gec çıxış etməyə çalışmaq dəb halını alıb. Əgər siz buna icazə vermirsinizsə, bu, 3 xal almağınız üçün səbəb olur.

Reaksiya seçin
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kaliforniya

Bir icarəçim var və o, Teslasını şarj etmək üçün elektrikli avtomobil şarj kabelini mətbəx pəncərəsindən keçirir. Bunu necə tənzimləyə bilərəm?

Reaksiya seçin
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albaniya

Hamınıza salam! 👋

Mən Albaniyanın Tirana şəhərindən olan yeni ev sahibiyəm və daha təcrübəli ev sahibləri ilə əlaqə qurub səmimi rəylər almaq istərdim.

Təxminən 45 gün əvvəl ev sahibliyinə başlamışam və hazırda Tirana Beynəlxalq Hava Limanının yaxınlığında yerləşən bir neçə mənzili idarə edirəm. Mənzillər əsasən qısamüddətli qonaqlamalar, hava limanına səyahət edənlər, cütlüklər, ailələr və Albaniyaya səfər edən qonaqlar üçün nəzərdə tutulub.

Reaksiya seçin
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Yaponiya

Hava limanı yaxınlıqda olduğu üçün hesab edirəm ki, Wi-Fi-a ehtiyacı olan çox insan var.

Airbnb tətbiqi Wi-Fi sürətinizi yoxlamağınıza və nəticələri görməyinizə imkan verir, buna görə də onu sınayın.

Reaksiya seçin
Julio
@juliocramirez•Mexiko, Meksika

Mənim üçün rezervasiya etmiş, lakin məndən asılı olmayan səbəblərə görə gəlməyən və ya qonaqlama yerinə daxil olmayan qonaqlar var. Problem ondadır ki, onlar pis niyyətlə və məyusluqla rəylər yazırlar. Məncə, onlar yaşayış yerindən istifadə etmirlərsə, rəy bildirməməlidirlər, çünki bu, ev sahiblərinə zərər verir.

Reaksiya seçin
Juan Barros
@Juanbarros•Medelin, Kolumbiya

Salam, . Bu halda siz Dəstək vasitəsilə Airbnb-dən qaydaların tələblərinə cavab vermədiyi üçün həmin rəyin silinməsini əsaslandırılmış şəkildə tələb edə bilərsiniz.

Hörmətlə,

Xuan

Reaksiya seçin

Söhbətə qoşulun

Dünyanın hər yerindən olan ev sahiblərinin məsləhət istəməsi, ipucları paylaşması və biznesini inkişaf etdirməsi üçün forum – bunların hamısını bir yerdə edin.

Alexis
@Alexandre308•Monpelye, Fransa

İcmamızın üzvlərinə salamlar,

Mən 2013-cü ildən Superhost ev sahibiyəm və müştəri dəstəyi ilə bağlı absurd bir vəziyyətlə üzləşmişəm.

Faktlar: Bir qonağın (Veronika) 30 sentyabr çərşənbə günü vaxtından əvvəl ayrılmasından (3 gecə boş qalmışdı) sonra dəstək komandası 300 avro məbləğində geri ödəniş edib.

Reaksiya seçin
Helen
@Helsi247•Bristol, Birləşmiş Krallıq

Qonağın tarixlərini dəyişərək erkən çıxa biləcəyinə razılaşmısınız? Beləliklə, o, ləğvetmə siyasətinizdən kənar olaraq geri ödəniş almaq hüququna sahib idi.

Əgər belədirsə, haqlısınız, tarixlər açıq olmalı idi.

Qonaq niyə erkən getmək qərarına gəldi?

Reaksiya seçin
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•İspaniya

Günaydın, mən elanımı müvəqqəti olaraq gizlətmişdim, lakin indi onu yenidən aktivləşdirdiyim halda rezervasiya tarixçəsini görə bilmirəm. "BU GÜN" bölməsində artıq "BÜTÜN REZERVASİYALARIM" seçimi görünmür. Bunu necə həll edə bilərəm?

Hörmətlə

Reaksiya seçin
Federico
@Federico1439•Roma, İtaliya

Mən qonaqların qarşılanması və onlara qayğı göstərilməsi sahəsində güclü təcrübəyə malik təcrübəli ortaq ev sahibiyəm. Mən xüsusilə aşağıdakılar üçün mənzillərinizin operativ idarə edilməsində sizə yardım etmək istəyirəm:

• Şəxsən qeydiyyat və qarşılanma: qarşılanma, açarların təhvil verilməsi və ev, eləcə də məhəllə haqqında ətraflı məlumatın verilməsi

• Çıxış və yoxlama: Çıxışların idarə edilməsi, təmizlikdən əvvəl mülkün vəziyyətinin və içindəkilərin yoxlanılması.

• Uyğunlaşma və əlçatanlıq: Qonaqların gecikmələrinin idarə edilməsi və qonaqlama zamanı yaranan hər hansı fövqəladə vəziyyətlə bağlı dəstək.

• Təmizlik komandası ilə ünsiyyət: Qonaqlar arasında obyektin həmişə qüsursuz olmasını təmin etmək üçün sürətli koordinasiya.

Mən Romada (ideal olaraq Roma Mərkəzində) fəaliyyət göstərirəm.

Reaksiya seçin