@Southampton şəhərində 2 yataqlı mənzil. Çoxlu əşyalar mövcuddur: 2 ikinəfərlik çarpayı, yüksək keyfiyyətli yataq dəstləri, televizor, mətbəx dəstləri, qazanlar, boşqablar, tavalar
İcma Kafesi
Digər ev sahibləri ilə əlaqə qurun, hekayələr paylaşın, rahat söhbətdən zövq alın və qələbələri qeyd edin!
Söhbətlər
Seçilmiş
Hamınıza salam,
Heç ev sahibliyi edərkən qarşılaşdığınız unikal vəziyyətlər barədə danışmaq üçün bir məkanınızın olmasını arzuladınızmı? Ev Sahibi Dairəsi məhz bunun üçündür.
👉Giriş əldə etmək üçün İcma Forumunun yan panelinə keçin, "Ev Sahibi Dairəsi" üzərinə klikləyin və "Qoşul" düyməsini basın. "Qoşul" düyməsinə basmasanız, söhbətləri görə və ya onlarda iştirak edə bilməyəcəksiniz (yaxud da Ev Sahibi Dairəsinə baxmaq üçün bura klikləyə bilərsiniz.)
Qeyd: Bu məkandakı müzakirələr internet axtarış nəticələrində görünməyəcək!
Gəlin, qoşulun!
Hörmətlə,
Bhumika
Bu, bir neçə il əvvəl CC-də qaldırdığım bir söhbətdir. Bu yaxınlarda Adelaida İncəsənət Festivalı çərçivəsində tanınmış bir Avstraliya əyləncə sənətçisi ilə əlaqə saxladım və bu, məni bu köhnə posta qaytardı....Siz kimi ev sahibliyi etmək istərdiniz?
İmkan olsa, bu planetdə ən çox kimi ev sahibliyi etmək istərdiniz....və niyə?
Mən başlayıram: mənim üçün bu, Skot Nison olardı!
Skott 5 yaşında olarkən, 1964-cü ildə valideynləri ilə birlikdə Şotlandiyadan Avstraliyaya mühacirət edib. Onlar bura, Cənubi Avstraliyaya köçdülər və yaşadıqları yerdən təxminən 30 dəqiqəlik məsafədə yerləşən Adelaidanın Elizabet şəhərətrafı qəsəbəsində məskunlaşdılar.
Məktəbdə uğursuz cəhdindən sonra Skott Clifford Theatres kinoteatrlar şəbəkəsinə qoşuldu və şəhərin müxtəlif Clifford kinoteatrlarına film lentləri çatdırdı. O, Avstraliyada kino sənayesində pillə-pillə yüksəldi və 1986-cı ildə Twentieth Century Fox-un Avstraliyada distribusiyası üzrə rəhbəri oldu. O, ABŞ-dakı Twentieth Century Fox şirkətinə cəlb edildi və 1993-cü ildə marketinq üzrə vitse-prezident kimi ora köçdü və nəticədə Twentieth Century Fox şirkətinin prezidenti oldu.
2003-cü ildə o, Sony Entertainment şirkətinin prezidenti vəzifəsinə dəvət edildi və vəzifələrini dəyişdirmək arasında Kambocanın Pnompen şəhərinə tətilə getdi.
Səyahətləri zamanı o, təsadüfən şəhərin zibilxanasına düşdü və ailələrini sağ saxlamaq üçün tapa bildikləri hər şeyi axtaran 4 yaşa qədər olan yüzlərlə uşaqdan heyrətə gəldi.
O, Kambocadan ayrıldı və Sony-dəki vəzifəsinə başladı, lakin Pnompendəki həmin zibilxanada gördüyü uşaqların xatirəsi onu daim narahat edirdi. Odur ki, 3 ay sonra Los-Ancelesdəki bütün əmlakını satdı, Kambocaya köçdü və hazırda 2000-dən çox uşağa təhsil verən və 20 000 ailəyə qayğı göstərən Kamboca Uşaqlar Fondunu yaratdı.
Kim belə edər........ Qlobal əyləncə sektorundakı ən nüfuzlu vəzifədən imtina edib özünü və həyatını imkansızlara həsr edər.
İndi 67 yaşı olan Skott olmaq istədiyim insanın təcəssümüdür və belə bir fürsətim olsaydı, Skottla bir-iki axşam oturub söhbət etmək və onun belə gözəl insan olmasının səbəbini öyrənmək istərdim!
Hamıya salam......Rob
Cari payız yeniləməsinin bir hissəsi özünüzün və dostlarınızın səyahətlərinə baxa biləcəyiniz xəritələrdir. Orada həmçinin dərhal onların qonaqlama yerini necə bəyəndiklərini və ona necə qiymət verdiklərini görə bilərsiniz:
Artıq baxmısınız və maraqlı bir şey tapmısınız?
Əlaqələrə keçid: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Qəhvədən danışdı, məndə bir müttəfiq tapdın.
Hamınıza salam,
Heç ev sahibliyi edərkən qarşılaşdığınız unikal vəziyyətlər barədə danışmaq üçün bir məkanınızın olmasını arzuladınızmı? Ev Sahibi Dairəsi məhz bunun üçündür.
👉Giriş əldə etmək üçün İcma Forumunun yan panelinə keçin, "Ev Sahibi Dairəsi" üzərinə klikləyin və "Qoşul" düyməsini basın. "Qoşul" düyməsinə basmasanız, söhbətləri görə və ya onlarda iştirak edə bilməyəcəksiniz (yaxud da Ev Sahibi Dairəsinə baxmaq üçün bura klikləyə bilərsiniz.)
Mən də gəlirəm! 🙌🏼🫡❤️
Biz həqiqətən ev sahiblərini ev sahibləri dairəsinə qoşulmağa və orada iştirak etməyə həvəsləndiririk, biz birlikdə çox şey öyrənirik.
Fikir mübadiləsi aparmaqdan məmnun olarıq 😉
Söhbətə qoşulun
Dünyanın hər yerindən olan ev sahiblərinin məsləhət istəməsi, ipucları paylaşması və biznesini inkişaf etdirməsi üçün forum – bunların hamısını bir yerdə edin.
Salam hamınıza. Bura 2 ildir Airbnb Super Ev Sahibi kimi yaşadığım son təcrübəmi paylaşmağa gəlmişəm. Təxminən 3 həftə əvvəl bir qonağım vardı və o, qonaqlaması müddətində evimi su basdırdı. Hər şeyi (vaxt və tarix ştampı ilə) sənədləşdirdim və Airbnb-yə göndərdim. Evi təmir etmək üçün 7 min dollardan çox pul xərclədim (təsdiqlənmiş qaimələr/qəbzlərlə) və Airbnb 24 sentyabr 2026-cı ildən bəri iddiama HEÇ BİR TƏDBİR GÖRMƏYİB. Qonaq evimi su basdırdıqdan sonra evi təmir etmək üçün əmanətlərimin çoxunu xərclədiyimə görə indi ipoteka borcumu gec ödəyirəm. Hətta bunu 2 fərqli menecerə bildirməyimə baxmayaraq, hələ də iddiamla bağlı heç bir cavab yoxdur. Zərər vəziyyətinə düşsəniz, zərərin təmirinə dərhal pul ödəməyin (mümkündürsə). Qiymət təklifi alın, günləri bloklayın və zərərlər, eləcə də istifadədən məhrumiyyət üçün iddia təqdim edin. Mənim kimi olmayın, çünki indi ipoteka üçün vəsaitim olmadığına görə bu ay evimi itirə bilərəm. Və bütün bunlar bir qonağın evimi su basdırması və Airbnb-nin xərclədiyim pulu VƏ ya təmir zamanı itirdiyim günləri kompensasiya etmək üçün heç nə etməməsi səbəbindən baş verir. Bu barədə sosial media platformalarımda da paylaşım edəcəyəm ki, insanlar zərər ehtimalının yüksək olduğu bir biznesdə Airbnb-nin demək olar ki, heç bir qoruma təmin etmədiyini bilsinlər. VRBO-nu araşdırıram və əlbəttə ki, evimi necə qoruya biləcəyimi anlaya bilsəm, biznesimi həmin platformaya keçirə bilərəm.
Salam, mən Domenəm, 2 ildir ki, Saronnoda birotaqlı mənzilin ev sahibiyəm.
Mən ev sahibiyəm və məni çox vaxt aparan bir işim var.
Qonaqlamaların sayını artırmaq üçün platformada yaxşı rəyləri olan şəxslərin birbaşa rezervasiyalarını qəbul etmişəm.
Salam, , məndə də eynidir! 😊
-təqvim
-mövcudluq