Hamınıza yaxşı günlər, bu, mənim ev sahibi kimi ilk təcrübəmdir. Mənə verə biləcəyiniz hər hansı tövsiyə, fikir, təklif, ipucu üçün sizə minnətdar olacağam.
Ev sahibliyinə yeni başlayanlar
İlk bronlarınız və qonaqlarınız üçün ipucları və təlimatlarla səyahətinizə başlayın.
Söhbətlər
Seçilmiş
Hamınıza salam,
Mən Letisiya, bu il 14 ildir ki, Airbnb Super Ev Sahibiyəm. 😃 Biz səyahətçiləri evimizdə, ailəvi şəkildə, Fransanın cənub-qərbindəki bir kənddə qonaq qəbul edirik. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Mən incəsənət və səyahətlərə, həmçinin qastronomiya və futbola həvəsliyəm, bəli, bəli ⚽️ Yaşıllara uğurlar 💚💚💚
Artıq beş ildir ki, boş vaxtımı könüllü olaraq Lideri olduğum Cənub-Qərb departamentimdəki AIRBNB ev sahibləri icmasına rəhbərlik etməyə həsr edirəm.
Hələ yerli icmanızdakı ev sahibi görüşlərindən birində iştirak etmək imkanınız olmayıbsa, bunu etməyə dəvət edirəm. Bu, çox gözəl bir paylaşma təcrübəsidir və regionunuzdakı digər ev sahibləri ilə tanış olmaq üçün əla bir yoldur. (Faydalı məlumatlar klub səhifələrində dərc olunur)
Mümkün olduqda burada təcrübəmə və maraq dairələrimə əsaslanan bəzi tövsiyələri paylaşacağam.
Sizin haqqınızda bir az daha çox məlumat əldə etməyi və birgə olaraq bir-birimizə yardım etməyə davam etməyi səbirsizliklə gözləyirəm.
İndi isə siz bizə deyin:
Siz kimsiniz?
Harada ev sahibliyi edirsiniz? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Sizin sevimli mövzularınız hansılardır?
Sizə necə kömək edə bilərik?
Çox tezliklə görüşərik 😃
P.S.: Sizinlə bir az sənətimi bölüşürəm 🎨
Hamınıza salam, yenidən burada olmaq və hamımızın bir araya gələ biləcəyimiz yeni bir məkanın olması çox xoşdur :-)
Hamınıza Romadan salamlar :-D
Ünsiyyət vacibdir. Bizimlə söhbət etdiyiniz kimi, müştərilərlə də söhbət etməyi unutmayın. Brondan əvvəl, bron zamanı və brondan sonra. Bunu asanlaşdırmaq üçün Mesajlarda Cəld Cavablardan istifadə etdiyinizdən əmin olun.
Necəsiniz?
Airbnb Resurs Mərkəzinə nəzər salın; ilk qonağım gələndə mən də çox həyəcanlı idim.
Resurs Mərkəzi
Salam,
Mən Reymsdə bir mənzili idarə edirəm və hazırda təmizlik xidmətləri göstərə biləcək etibarlı bir şəxs axtarıram.
Bu axtarışla bağlı mənə kim kömək edə bilər?
Salam, Ermənistanda kimsə var?
Salam! Mən yeniyəm, elanımı indicə dərc etdim və bəzən Airbnb-də tutulan təmizlik xərclərini necə tutmaq və əlavə etmək mümkün olduğunu bilmək istəyirəm. Bu ayrıca edilir? Yoxsa qiymət kimi göstərilən ilkin məbləğin bir hissəsi olmalıdır? Bələdçiliyiniz üçün çox sağ olun!
Airbnb-də qiymətinizi, mövcudluğunuzu və s. təyin etdiyiniz yerdə təmizlik haqları, Ev heyvanı haqları və əlavə qonaq haqları əlavə edə bilərsiniz.
Salam, Katerina 💞Sizi narahat edən məsələni bildirdiyiniz üçün çox şadam. Mən özüm təmizlik haqqını 60 avroya qaldırmışam, 2 nəfərdən sonra əlavə qonaqlar üçün qonaqlama haqqı 24 avrodur, itlər 25 avro qarşılığında qəbul edilir, maksimum 2 it. Bu, ən azından mənim üçün işə yarayıb, çünki evim kifayət qədər böyükdür və mən də hesab edirəm ki, təmizlik üçün həqiqətən də əlavə ödəniş tutmaq mümkündür. Bunu, təmizlik işçisi işə götürsəm, eyni işi kənardan bir şəxs görsəydi, elandakı qiymətə bu xidməti əldə edə bilməyəcəyimlə müqayisə edirəm. Ən azından mənim üçün işə yarayıb və bunun rezervasiyalara təsir etdiyini düşünmürəm. Mən Finlandiyada ev sahibi kimi fəaliyyət göstərirəm, sizin məsələniz barədə eşitmək çox xoş idi💞Sizə uğurlar və təmizlik haqqını əlavə edin🤗Hörmətlə, Tuya
Söhbətə qoşulun
Dünyanın hər yerindən olan ev sahiblərinin məsləhət istəməsi, ipucları paylaşması və biznesini inkişaf etdirməsi üçün forum – bunların hamısını bir yerdə edin.
Salam, mən Airbnb-də yeniyəm.
Bu yaxınlarda 12 yaşdan kiçik uşaqlarla bağlı dəyişikliklər və onların necə qeyd olunduğu barədə bir yazı gördüm. Kimsə həmin yazını tapmağıma kömək edə bilər? Təşəkkür edirəm.
Salam, mən Şotlandiyanın Anqus bölgəsində 2 Airbnb elanı idarə edirəm. Özüm edə bilmədiyim bəzi təmizlik işlərində kömək üçün dəstək axtarıram. Kimsə yerli təmizlik işçiləri, yaxud da təmizlik işlərində bir-birimizə dəstək ola biləcəyimiz ortaq ev sahibi tövsiyə edə bilər? Təşəkkürlər, Rona