Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Çili

Təmizlik xərcləri ilə bağlı suallar

Salam! Mən yeniyəm, elanımı indicə dərc etdim və bəzən Airbnb-də tutulan təmizlik xərclərini necə tutmaq və əlavə etmək mümkün olduğunu bilmək istəyirəm. Bu ayrıca edilir? Yoxsa qiymət kimi göstərilən ilkin məbləğin bir hissəsi olmalıdır? Bələdçiliyiniz üçün çox sağ olun!

3 cavab6 saat əvvəl
Reaksiya seçin

Airbnb-nin ev sahibləri üçün rəsmi məkanı

Məsləhət istəyin, ipucları paylaşın və qələbələri qeyd edin – bunların hamısını bir yerdə edin.

3 cavab

Pia
@Pia636•Rogersville, Tennessi

Airbnb-də qiymətinizi, mövcudluğunuzu və s. təyin etdiyiniz yerdə təmizlik haqları, Ev heyvanı haqları və əlavə qonaq haqları əlavə edə bilərsiniz.

6 saat əvvəl
Reaksiya seçin
Tuija
@Tuija2•Finlandiya

Salam, Katerina 💞Sizi narahat edən məsələni bildirdiyiniz üçün çox şadam. Mən özüm təmizlik haqqını 60 avroya qaldırmışam, 2 nəfərdən sonra əlavə qonaqlar üçün qonaqlama haqqı 24 avrodur, itlər 25 avro qarşılığında qəbul edilir, maksimum 2 it. Bu, ən azından mənim üçün işə yarayıb, çünki evim kifayət qədər böyükdür və mən də hesab edirəm ki, təmizlik üçün həqiqətən də əlavə ödəniş tutmaq mümkündür. Bunu, təmizlik işçisi işə götürsəm, eyni işi kənardan bir şəxs görsəydi, elandakı qiymətə bu xidməti əldə edə bilməyəcəyimlə müqayisə edirəm. Ən azından mənim üçün işə yarayıb və bunun rezervasiyalara təsir etdiyini düşünmürəm. Mən Finlandiyada ev sahibi kimi fəaliyyət göstərirəm, sizin məsələniz barədə eşitmək çox xoş idi💞Sizə uğurlar və təmizlik haqqını əlavə edin🤗Hörmətlə, Tuya

1 cavab6 saat əvvəl
Reaksiya seçin
Tuija
@Tuija2•Finlandiya

Üzr istəyirəm, bu, ayrıca hazırlanır😅💕🤗

6 saat əvvəl
Reaksiya seçin

Daha çoxu: New to hosting

Enrique
@Lider•Meksika

Hamınıza yaxşı günlər, bu, mənim ev sahibi kimi ilk təcrübəmdir. Mənə verə biləcəyiniz hər hansı tövsiyə, fikir, təklif, ipucu üçün sizə minnətdar olacağam.

Bertrand
@Bertrand51100•Fransa

Salam,

Mən Reymsdə bir mənzili idarə edirəm və hazırda təmizlik xidmətləri göstərə biləcək etibarlı bir şəxs axtarıram.

Bu axtarışla bağlı mənə kim kömək edə bilər?

Təşəkkür edirəm,

Bertran.

Ejmin
@Ejmin•Ermənistan

Salam, Ermənistanda kimsə var?

Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Çili

Salam! Mən yeniyəm, elanımı indicə dərc etdim və bəzən Airbnb-də tutulan təmizlik xərclərini necə tutmaq və əlavə etmək mümkün olduğunu bilmək istəyirəm. Bu ayrıca edilir? Yoxsa qiymət kimi göstərilən ilkin məbləğin bir hissəsi olmalıdır? Bələdçiliyiniz üçün çox sağ olun!

Ejmin
@Ejmin•Ermənistan

Salam, mən Airbnb-də yeniyəm.